Tulospalvelu

SportSoftware

Pistesuunnistus – Rogaining (OEScore)

OEScore

OEScore on helppokäyttöinen ja luotettava pistesuunnistuskilpailuiden tulospalveluohelmisto. OEScore perustuu OE2010 -henkilökohtaisten suunnistuskilpailuiden tulospalveluohjelmistoon. OE2010:n ominaisuuksiin on lisätty pistesuunnistuksen vaatimat lisäykset.

OEScore on eniten käytössä suurissa MTB, seikkailu- ja Rogaining -tapahtumissa, erityisesti Ranskassa, Espanjassa ja Englannissa.

Pistesuunnistuksessa on useita rasteja, joilla jokaisella on oma pistemääränsä. Kilpailijoiden tavoitteena on saada mahdollisimman monta pistettä etkäteen määritellyn ajan puiteissa. Ajan ylitys johtaa virhepisteisiin. Rastien käynijärjestys on vapaavalintainen.

Jos kilpailija ylittää määritellyn aikarajan, hän saa virhepisteitä. Joskus myös ajan alittamisesta saa lisäpisteitä. Useimmiten käytössä on useita aikajaksoja aikarajan jälkeen. Jokaisessa aikajaksossa on erikseen määritelty kuinka paljon virhepisteitä kilpailija saa aikarajan ylityksestä. OEScore tukee 5 aikajaksoa ajan alittamisen lisäpisteille ja 30 aikajaksoa virhepisteille. Viimeisen aikajakson jälkeen voidaan määritellä, että kilpailija menettää kaikki pisteensä.Lisäpisteitä ja virhepisteitä voidaaan antaa myös manuaalisesti tarpeen mukaan.

OEScore tukee myös joukkueita. Tällaiset joukkuekilpailut ovat yleisiä maastopyöräily- ja seikkailukilpailuissa. Teoreerrisesti OEScore tukee vapaata määrää henkilöitä joukkueessa, mutta käytännössä (tulosluetteloiden nimi -kentän tilan takia) 3 henkilöä joukkueessa on maksimimäärä.

Perussääntönä joukkuekilpailussa on, etä joukkueen jäsenet lähtevät yhdessä, tekevät suorituksensa ja tulevat maaliin yhdessä. Jokaisella joukkueen jäsenellä on oma kilpailukortti. Joukkueen aika lasketaan joukkueen jäsenten ensimmäisen lähtöajan ja viimeisen maaliajan avulla. Pistetuloksessa huomioidaan ainoastaan ne rastit, joilla on leinnut kaikki joukkueen jäsenet.

Lisenssityypit

 • Standard
  Maksimissaan 150 kilpailijaa
 • Std. Large
  Maksimissaan 500 kilpailijaa
 • Pro
  Maksimissaan 1000 osallistujaa, sisältää kuuluttajan tuen sekä ulkoisen ajanoton
 • Pro Large
  Yli 1000 osallistujaa, sisältää kuuluttajan tuen sekä ulkoisen ajanoton

Kokeile esittelyversiota ilmaiseksi

Lataa SportSoftwaren eri ohjelmien ilmainen esittelyversio.

Esittelyversiossa on joitakin toimintoja poistettu käytöstä ja joidenkin toimintojen toimintaa on rajoitettu.

SportSoftware tuki

Tuki -sivulta saat tukea ohjelman käyttämiseen.

Tukiasioissa voit ottaa suoraan yhteyttä. Yhteystiedot löydät yhteystiedot -sivulta.