Kilpailuiden tulospalvelu

SportSoftware

Henkilökohtainen (OE12)

OE12 on helppokäyttöinen ja luotettava henkilökohtaisten yksi- ja monipäiväisten suunnistuskilpailuiden tulospalveluohjelmisto.

OE12 tukee tavallisia suunnistusratoja, joissa kaikki rastit käydään etukäteen määritellyssä järjestyksessä, sekä myöskin ratoja, joissa rastit voidaan leimata halutussa järjestyksessä. Näitä molempia voidaan myös sekoittaa partiosuunnistuksen tyyliin: alussa ja lopussa on pakollisessa järjestyksessä käytäviä rasteja ja keskellä vapaavalintaisessa järjestyksessä käytäviä rasteja. Radat voidaan myös jakaa erikseen kullekin kilpailijalle ja näin tuetaan myös perhoslenkkejä ja yhden miehen viestejä.

Tärkein OE12 -version uusi ominaisuus on käyttää uusia ChipReader -sovelluksia, joilla kilpailukortit voidaan lukea älypuhelimella tai Windows PC:llä ja lähettää tiedot langattomasti.

Lukulaitteet tunnistetaan automaattisesti, riippuen leimausjärjestelmästä.

Aikaisempiin versioihin verrattuna, OE12 sisältää huomattavasti paremman ja kehittyneemmän joukkueiden käsittelyn.

OE12:ssa radoilla voi olla jopa 192 rastia.

Tapahtuman tyyppi voidaan valita kolmesta tapahtumatyypistä:

Oletus: Henkilökohtainen, normaalit radat, joukkueet on tuettu

Tämä on normaali henkilökohtainen tapahtuma, jossa voi olla myös joukkueita. Joukkueet näytetään kaikilla raporteilla kuten yksittäiset osallistujat, kaikkien joukkueen jäsenten nimet nimi -sarakkeessa. Juuri niin kuin tähänkin saakka.

Vain joukkueet, normaalit radat

Voit syöttää joukkueelle nimen. Joukkueen jäsenet voivat olla eri seuroista.

Joukkueet näytetään kaikilla raporteilla joukkueen nimellä ja haluttaessa joukkueen jäsenet lisäriveillä, kuten viestijoukkueiden kohdalla. Tätä raporttimuotoilua ei ole vielä toteutettu ensimmäisissä julkaisuissa!

Vain joukkueet, radoilla vapaavalintaisia rasteja

Tämä on erityinen joukkuekilpailu, jossa tietyillä rasteilla täytyy leimata vain yhden joukkueen jäsenistä. Lisäksi voi olla normaali rata, jossa kaikkien joukkueen jäsenten tulee leimata. Tämän tyyppinen tapahtuma on aikaisemmin käsitelty OT2003  (OLTeam) V10 -ohjelmassa. Raporttimuotoilu on sama kuin edellä.

OE12 Pro -versio sisältää myös kuuluttajan toiminnot ja ulkoisen ajanoton. Monipäiväisen lisenssillä on myös  monipäiväisen pistelaskujärjestelmät integroitu mukaan.

Puhtaat pistesuunnistustapahtumat voidaan käsitellä OEScore -ohjelmistolla.

Lisenssityypit

 • Standard
  Jopa 400 osallistujaa tapahtumassa, radoilla maksimissaan 64 rastia
 • Pro
  Jopa 1000 osallistujaa tapahtumassa, sisältäen kuuluttajan toiminnot sekä ulkoisen ajanoton, radoilla voi olla jopa 192 rastia
 • Pro Large
  Yli 1000 osallistujaa tapahtumassa, sisältäen kuuluttajan toiminnot sekä ulkoisen ajanoton, radoilla voi olla jopa 192 rastia
 • Monipäiväisen optio
  Monipäiväisen toiminnot, voidaan tilata erikseen jokaiseen yllä olevaan versioon.

Kokeile esittelyversiota ilmaiseksi

Lataa SportSoftwaren eri ohjelmien ilmainen esittelyversio.

Esittelyversiossa on joitakin toimintoja poistettu käytöstä ja joidenkin toimintojen toimintaa on rajoitettu.

SportSoftware tuki

Tuki -sivulta saat tukea ohjelman käyttämiseen.

Tukiasioissa voit ottaa suoraan yhteyttä. Yhteystiedot löydät yhteystiedot -sivulta.