Kilpailuiden tulospalvelu

SportSoftware

Kuuluttajan tuki

Kaikki väliajat on tuettuina kaikille osallistujille. Väliajat voidaan syöttää manuaalisesti tai ne voivat tulla online -leimasimilta, joko kaapelia pitkin, radioilla tai mobiili -onlinerastilta. Esimerkiksi maalilinja voi olla online -tyyppinen, jolloin kuuluttaja saa heti virallisen maaliajan eikä hänen tarvitse odottaa kilpailukortin purkua.

Kuuluttaja voi seurata väliaikarastilta kaikkia valitun sarjan aikoja ja sijoituksia kuuluttajan työskentelyikkunassa. Ikkunan tiedot päivittyvät automaattisesti koko ajan ja tietotaulukon ulkoasua voi muuttaa halutunlaiseksi.

Tapahtuman aikana väliajat voidaan lähettää LiveResults online -tulospalveluun tai tulostaa kilpailupaikalla julkaistaviksi.

Useaa sarjaa voidaan tarkkailla samalla aikaa erillisissä ikkunoissa.

Ulkoisen näyttötaulun ohjaus

Mukana on myös tuki mille tahansa ulkoiselle näyttötaululle. Tämä tuki on alun perin toteutettu Park World Tourin suoria TV -lähetyksiä varten.

Tämä toiminto tarjoaa hyvin määritellyn liittymän ulkoiselle DLL:lle, jotka voi toteuttaa myös kolmas osapuoli.

Näyttötaululla voidaan näyttää halutun kilpailijan aika millä tahansa väliaikarastilla tai maalissa. Seuraava johon aikaa verrataan ja johtava kilpailija näytetään muilla riveillä. Kun kilpailija leimaa kyseisellä rastilla (tai maalissa) aika pysähtyy ja sijoitus näytetään. Ohjelman mukana tulee esimerkki DLL, joka emuloi näyttötaulua erillisessä ikkunassa. Tämä DLL tulee korvata oikeita näyttötauluja varten.

Asiasta kiinnostuneet ohjelmoijat voivat ottaa yhteyttä ja pyytää tämän DLL:n lähdekoodia. Lähdekoodi on helposti ymmärrettävää ja määrittelyt voidaan helposti muuttaa muillekin ohjelmointikielille. Ulkoinen DLL voidaan kirjoittaa millä tahansa ohjelmointikielellä.

Viestikilpailun kuuluttajan tuen erikoisominaisuudet

Koska jokaisella juoksijalla on hajonnoista johtuen erilaiset radat, voidaan seurata ainoastaan jokaisen sarjan/osuuden yhteisiä rasteja.

Lisäksi käyettävissä on muuta kuuluttajaa helpottavaa tietoa, kuten kunkin joukkueen sija/aika edellisessä vaihdossa, seuraavan osuuden kilpailijan nimi, nykyisen osuuden maastossa oloaika jne.