Kilpailuiden tulospalvelu

SportSoftware

Ajanottojärjestelmät

Alunperin tuki ajanoton ulkoisille järjestelmille toteutettiin OEFinish -ohjelmaan yhdessä SPORTidentin kanssa Park World Tourin erikoisvaatimuksia varten.

Ulkoista ajanottoa tarvitaan, jos tarvitset leimausjärjestelmästä riippumatonta kelloa. Tämä on vaatimus esimerkiksi MM -kilpailuissa. Tällaiset ulkoiset ajanottojärjestelmät koostuvat ajanottolaitteesta, joka toimii yhdessä valokennon tai aikapainikkeen kanssa.

SportSoftware tukee SPORTIdent Sprinter -laitteita ja Emitin ajanottolaitteita sekä myöskin PC:n kelloa. Ajanoton toiminnot ovat mukana versioissa OE12 Pro ja OS12 Pro.

Emitin (myös emiTag -laitteet) ja SportIdentin ajanottolaitteiden lisäksi SportSoftware tukee ALGEn ja MicroGaten järjestelmiä sekä PC:n kelloa.

Ajanotto lähdössä

Lähtöajan antaa ajanottojärjestelmä. Ajan antava laite voi olla mikä tahansa ajanottojärjestelmän tukema laite, kuten valokenno, lähtöportti tai yksinkertaisesti painike, jolla aika annetaan manuaalisesti. Osallistuja leimaa tietokoneeseen kytketyssä leimasimessa juuri ennen lähtöhetkeä, ja ajanottolaite antaa todellisen lähtöajan. Kaikki tiedot lähetetään automaattisesti tietokoneelle ja leimauksen avulla aika sidotaan oikeaan osallistujaan.

Jos käytettävä ajanottojärjestelmä tukee sitä, voit myös syöttää lähtönumeron järjestelmään ensin. Kaikki tiedot (aika ja lähtönumero) lähetetään SportSoftwareen.

Ajanotto maalissa

Maaliajan antaa ajanottojärjestelmä.

Kun osallistuja ylittää maaliviivan, ajanottojärjestelmä lähettää ajan tietokoneelle. Tämän jälkeen osallistuja leimaa tietokoneeseen kytketyllä leimasimella ja aika sidotaan hänen maaliajaksi.

Jos käytettävä ajanottojärjestelmä tukee sitä, voit myös syöttää lähtönumeron järjestelmään ensin. Kaikki tiedot (aika ja lähtönumero) lähetetään SportSoftwareen.

Tätä sidontaa voidaan nopeuttaa (kuuluttajaa varten) syöttämällä järjestelmään seuraavia maaliajan osallistujia etukäteen.

Tällainen ajanotto on hyvin altis virheille, kuten ylimääräiset ajat ja puuttuvat ajat. SportSoftware tarjoa helppokäyttöisen käyttöliittymän tällaisten tilanteiden korjaamiseen samalla kun automaattinen käsittely jatkuu normaalisti.

Kuuluttajan tuki

Ulkoisesta ajanottojärjestelmästä saat suurimman hyödyn kun käytät sitä yhdessä kuuluttajan tuen kanssa. Tämä mahdollistaa erilaisia online -näyttöjä, kuten suuret tulostaulut kilpailukeskuksessa tai TV -lähetykset.