Kilpailuiden tulospalvelu

SportSoftware

Versiohistoria: Rogaining – Pistetuunnistus (OEScore)

  • 25.6.2020 OEScore V12 Päivitys
Parannukset
Uusi käyttöliittymän rakenneKäyttöliittymän rakenne on muuttunut MDI (Multi Document Interface, jossa kaikki ikkunat sijaitsevat pääikkunan sisällä) -mallista erillisiin ikkunoihin, kuten aikaisemmin oli SportSoftwaren versiossa V10. Päällimmäisenä syynä on se, että useat käyttäjät toivoivat tätä (jotta esimerkiksi tulosraportit ja kuuluttajan ikkunat voidaan helposti sijoittaa useisiin näyttöihin) ja myöskin siksi, että Windows 10 ei enää tue MDI -ikkunoita.

Joitain parannuksia on käyttöliittymään tehty myös, kuten esimerkiksi (hiiren oikean painikkeen) ponnahdusvalikot näkyvät nyt korostetulla reunuksella, samaan tapaan kuin päävalikossakin.

LisäkentätValintaikkunan kokoa on suurennettu, jotta kaikki välilehdet näkyvät suoraan.
Ohje päivitettyOE12 työskentelyn yhteydessä, monessa kohdassa olevat tekstit ja kuvat on nyt päivitetty vastaaviksi OE12 -ohjelman kanssa.
SportIdent/Emit -asetuksetLähtö- ja maalileimausten valinnat on yhtenäistetty. OEScoressa nämä leimaukset lasketaan aina kilpailukortista, joten aikaisemmat valinnat on poistettu.
Kilpailupäivä – Ei lähteneet osallistujatJohtuen muutoksista OE12 -ohjelmassa, tämä toiminto on siirretty Kilpailupäivä -valikkoon.
Muita parannuksiaTulevan OE12 V12 -version työskentelyn yhteydessä, useat parannukset (enimmäkseen liittyen visuaaliseen ilmeeseen), jotka on luonnollisestikin ”periytynyt” myös OEScoreen.
Virheenkorjaukset
Ilmoittautumiset – IlmoittautumisetRekisteri -taulukon sarakeluettelo ei mennyt piiloon, kun hiirellä napsautettiin luettelon ulkopuolella.

Seurat -taulokossa Osoite -paneeli oli disabloitu, eikä tietojen muokkaus ollut mahdollista.

Radat – RadatRastit -sarake oli piilotettu, kun muokatiin tai lisättiin uusi rata -tietue. Tämä oli uusi tilanne versiossa V12, kosta tuki 192 rastille vaati uuden algoritmin tähän. Nyt rastit -sarake säilyy näkyvissä ja muokattavissa kaikissa tilanteissa.

Rastit -valintaikkuna: Rasti lisättiin väärään paikkaan, kun se vedettiin alaspäin. Tietyissä tilanteissa tapahtui myös virheilmoituksia. Rastien lisääminen oikeanpuoleisesta luettelosta Enter -näppäimellä ei toiminut.

Lähtölista – ArvontaSarakkeen otsikko ei näkynyt punaisella, jos kyseisessä karsinassa oli päälekkäisiä lähtöaikoja.
TuloksetAutomaattiset tulokset: Pysäytä -painikkeella oli väärä vihjeteksti.

Korjauksia useisiin raportteihin, joissa Näytä -valikko ei näyttänyt oikeita valittavia tai asetukset -paneelin koko palautui virheellisesti.

PäivämääräkentätJos päivämääräkenttä oli tyhjä ja näytettiin päivämäärän valinta -popup, näytettiin päivä 31.12.1899. Nyt näissä näytetän nykyinen päivä oletusarvona.
Raporttien tulostusRaporttien tulostuksissa näytettiin usein virheellinen varoitus, että raportti on liian leveä tulostimelle.
  • 4.11.2019 OEScore V12 Päivitys
Parannukset
Uusia toimintojaLoput puuttuneet toiminnot on lisätty:

– Lisä – Raporttimuotoilut
– Ilmoittautumiset – Jaa eliitti-ilmoittautumiset
– Rekisteri – Päivitä tapahtumasta

Nyt OEScore V12 on valmis!

Ilmoittautumiset – TuoSeurat – Lisää rekisteristä -valinnan oletusarvo on nyt ei valittu.
Virheenkorjaukset
Ilmoittautumiset – TuoJos Seurat – Lisää rekisteristä -valinta oli valittuna ja rekisteriä ei ollut valittuna, toiminto keskeytyi ilman mitään ilmoitusta. Nyt näytetään virheilmoitus samaan tapaan kuin versiossa V11.
Tiedosto/kansio -syöttökentätMonien näiden syöttökenttien kohdalla ei näytetty vihjettä Valitse tiedosto/kansio oikein.
Rekisteri – MuokkaaKun uusi seura tai sarja lisättiin manuaalisesti, uutta seuran/sarjan numeroa ei hyväksytty, vaan se korvattiin seuraavalla vapaalla numerolla.
Rekisteri – Palauta varmuuskopioTämä toiminto ei toiminut, jos rekisteriä ei ollut valittuna.
  • 7.10.2019 OEScore V12 Päivitys
Parannukset
Uusia toimintojaSeuraavat uudet toiminnot on lisätty

– Kilpailupäivä – Kilpailukorttien luku – Rekisteröinti
– Lähtölista – Järjestely radoittain
– Lähtölista – Järjestely seuroittain
– Lähtölista – Arvonta radoittain

EsittelytapahtumatTähän saakka esittelytapahtumat kopioitiin tapahtumien pääkansioon ensimmäisen asennuksen yhteydessä. Esittelytapahtumat saattavat kuitenkin päivittyä. Näin tapahtui esimerkiksi edellisen beta -version ja ensimmäisen virallisen version välillä. Nyt esittelytapahtumat kopioidaan myös automaattisesti päivityksen asennuksessa. Lisäksi käytettävissä on Palauta esittelykilpailut -toiminto, jolla voit suorittaa kopioinnin milloin tahansa.
VäliaikatuloksetEtikettien tulostus on poistettu näiltä raporteilta. Väliaikatulosteet tulostetaan normaalisti vain toiminnoissa Kilpailukorttien luku, Kilpailukorttien käsittely ja Väliakatulosteen tulostus.
Väliaikatulosteet – Laajennettu muotoEi tuloksiin -tyyppiset osallistujat sijoitetaan nyt loppuun. Aikaisemmin ne olivat hyväksyttyinä tuloksissa.
Virheenkorjaukset
IlmoittautumisetJos uusi osallistuja lisättiin ja samalla lisättiin uusi joukkue, joukkuetta ei alustettu oikein. Tästä oli seurauksena, että joukkue ei näkynyt lähtölistoilla ja tuloksissa oikein.
Tapahtuma – Palauta varmuuskopioLokitiedostoja ei muutettu uuteen V12 -muotoon.
Tapahtuma – KopioiJos Kaikki -valinta oli valittuna, joukkueita ei kopioitu uuteen tapahtumaan.
Tiedosto -valintaikkunaTiedoston tai kansion kaksoisnapsautus ei toiminut.