• OLFRESULTS UUSI VERSIO 23.1 JULKAISTU

  Uusi versio 23.1 on nyt julkaistu! Uudessa versiossa on uusia ominaisuuksia, muutoksia ja parannuksia, jotka on otettu mukaan käyttäjien kokemusten pohjalta.

  Lue lisää Versiohistoriasta.

  Lataa OLFRESULTS -esittelyversio ja kokeile ohjelman käyttöä!

Ratasuunnittelu

Ratasuunnitteluun on Condes -ohjelma, joka on monipuolinen ja helppokäyttöinen ratasuunnittelun ohjelmisto.

 • Condes

  Condes on ohjelmisto helpottamaan ratamestarin ratasuunnittelutyötä.

  Condes on erittäin helppokäyttöinen ja sisältää ominaisuudet kaikenkokoisten tapahtumien ratojen suunnitteluun ja sisältää mm. tuen OCAD -kartoille, viestiratatuen, erilaiset grafiikat kartalla, PDF -vienti, hajonta- ja perhoslenkit, ratahajontojen jako joukkueille jne.

  Lue lisää Condes -sivuilta.

Kilpailuiden tulospalvelu

SportSoftwaren ohjelmistoilla suunnistuksen kaikille lajeille voidaan helposti järjestää erikokoisten tapahtumien tulospalvelu. ROC.olresultat – järjestelmällä toteutetaan mobiili online -väliaikapalvelu hyvin edullisesti yleisesti saatavilla olevilla laitteilla. Tulosten Online -julkaisu on helppoa LiveResults -palvelussa. WinSplitsin avulla voidaan tapahtuman väliajat julkaista helposti erittäin selkeään ja monipuoliseen Web -palveluun. Molempien palveluiden käyttö on ilmaista.

 • SportSoftware

  SportSoftwaren ohjelmat tarjoavat suunnistustapahtumien järjestäjille  helppokäyttöiset ja luotettavat työkalut eri tyyppisten kilpailuiden järjestämiseen.

  SportSoftware tukee Emitin kaikkia laitteistoja (perinteinen, emiTag, ajanotto- ja väliaikalaitteet…). Myös SportIdent on tuettuna täydellisesti.

  Lue lisää SportSoftware -sivuilta.

 • Mobiili online

  Rasteille voidaan mobiili verkkoyhteydellä toteuttaa online -rasteja, joiden leimaustiedot luetaan web -yhteydellä suoraan SportSoftwaren ohjelmiin.

  Laitteisto on hyvin edullinen Raspberry Pi -pohjainen ja itse ohjelmisto ja Web -palvelun käyttö on ilmaista.

  Lue lisää Mobiili online -sivuilta.

 • LiveResults

  LiveResultsilla toteutetaan helposti niin pienen kuin suurenkin tapahtuman Online -tulospalvelu.

  Tukee henkilökohtaisia sekä viestitapahtumia sekä väliaikarasteja. Käytössä on ”juoksijan virtuaalisijoitus” havainnollistamaan sarjan tulostilannetta.

  Palvelun käyttö on ilmaista.

  Lue lisää LiveResults -sivuilta.

 • WinSplits

  WinSplits saa väliajat eloon.

  WinSplitsiin voidaan ladata väliajat yleisissä siirtotiedostomuodoissa ja sen käyttö on ilmaista.

  Tutustu WinSplits -sivuilta.

Kuntosuunnistusten tulospalvelu

Kuntosuunnistusten tulospalvelu on helppoa ja mahdollisimman tehokasta tehdä OLFRESULTS -järjestelmällä. Tulokset julkaistaan online -tyyppisesti tulospalvelusivuilla ja haluttaessa Rastilippu -palvelussa. Myös ilmoittautumisten haku Rastilippu -palvelusta on tuettuna.

 • OLFRESULTS

  Tulospalvelujärjestelmä sisältää tulospalveluohjelman käytettäväksi tapahtumapaikalla sekä web -tulospalvelun, jossa julkaistaan tulokset ja ylläpidetään kalenteritiedot.

  Luonnollisestikin tulokset ovat online -tyyppiset, eli suoritukset ovat web -tulospalvelussa heti, kun suoritus on kirjattu tulospalveluohjelmaan.

  OLFRESULTS perustuu tapahtumasarjoihin ja niiden kalentereihin. Kaikki suoritukset tallentuvat osallistujalle kalentereittain ja osallistujan suoritushistoria on koko ajan saatavilla. Käytössä on erilaisia kalenterilaskentoja, kuten suorituskerrat, suoritusmitalit, firmasarjan pistelaskenta ja henkilöiden cup -pistelaskenta.

  Mitään muita web -palvelimia ei tarvita. Tulosten lisäksi kalenteritiedot, ohjeet, uutiset, ilmoitukset ja muut dokumentit julkaistaan web -tulospalvelussa, jossa niiden muokkaus on helppoa mistä tahansa.

  OLFRESULTS on täysin yhteensopiva Suunnistusliiton Rastilippu -palvelun kanssa (ilmoittautumisten haku ja tulosten vienti).

  Lue lisää OLFRESULTS -sivuilta.

OLFRESULTS -tulospalvelujärjestelmän uusi versio 23.1 on julkaistu

OLFRESULTS -tulospalvelujärjestelmän uusi versio 23.1 on julkaistu Uudessa…

Condes 10:n päivitys 10.4.0 on julkaistu

Condes 10 uusi päivitys 10.4.0 on julkaistu. Lue lisää Condes…

Condes 10:n lisenssin aktivointi

Olet ehkä huomannut, että uusin Condes-päivitys (julkaisu…

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja löydät valitsemalla sivun yläreunan valikosta kiinnostuksen kohteen.

Jos et kuitenkaan löydä juuri haluamaasi tietoa, ota yhteyttä alla olevalla Lähetä viestiä -toiminnolla, tai suoraan sähköpostilla: jouni.laaksonen@olfellows.fi.

Muut lisätiedot löydät sivujen alaosasta.

Tarvitsetko tukea?

Condesiin, SportSoftwaren ja OLFRESULTS -ohjelmiin sisältyy tukipalvelu, lue lisää kummankin tuotteen Tuki ja materiaali -sivulta.

Tukipalveluun otetaan mieluusti vastaan myös kehitysehdotuksia.

Hello