• Olfellowsin SportSoftware -jälleenmyynti ja tuki päättyy

  Olen (olfellows, Jouni Laaksonen) ollut SportSoftwaren suunnistuksen ohjelmien jälleenmyyjä Suomessa vuodesta 2007 lähtien. Tänä aikana olen päässyt tekemään SportSoftwarella lukemattomia Turun Suunnistajien tulospalveluja (kuten vuosittaiset Nuorisoviestit, Kevätyön Viestit sekä yksittäiset kilpailut kuten 2019 Nuorten Jukola ja 2021 SM-keskimatka) sekä osallistumaan muiden SportSoftware -käyttäjäseurojen tapahtumien järjestelyyn myös paikan päällä (kuten useat SM -kilpailut, 2012 FIN5 sekä 2010 ja 2021 FSOM Ahvenanmaalla).

  Nämä ovat olleet mielenkiintoisia ja hauskojakin, mutta joskus myös raskaitakin. Ajoittain niihin on mennyt kohtuuttomastikin aikaa.

  Mutta nyt on aika laittaa piste tälle ajanjaksolle. Lopetan SportSoftwaren tuotteiden myymisen ja virallisen tukemisen 1.5.2024 alkaen. Osittain henkilökohtaisistakin syistä ja myös siksi, että haluan enemmän keskittyä omaan suunnistukseen (kuntoiluun) sekä sillä tavalla mielenkiintoisempaan, eli kuntosuunnistusten OLFRESULTS -tulospalvelun tekemiseen ja kehittämiseen omalle seuralle ja muille.

  Kiitos kaikille seuroille ja yksittäisille henkilöille näistä tapahtumista!

  /jouni

  Jatkossa SportSoftwaren tuki hoituu ohjelman tekijän Stephan Krämerin toimesta. Yhteydenpito hänen kanssaan tapahtuu joko englanniksi tai saksaksi. Hänen yhteystietonsa ovat:

  Stephan Krämer SportSoftware
  Brinkmannstr. 21
  D-95666 Mitterteich

  kontakt@sportsoftware.de

  https://sportsoftware.de/

Ratasuunnittelu

Ratasuunnitteluun on Condes -ohjelma, joka on monipuolinen ja helppokäyttöinen ratasuunnittelun ohjelmisto.

 • Condes

  Condes on ohjelmisto helpottamaan ratamestarin ratasuunnittelutyötä.

  Condes on erittäin helppokäyttöinen ja sisältää ominaisuudet kaikenkokoisten tapahtumien ratojen suunnitteluun ja sisältää mm. tuen OCAD -kartoille, viestiratatuen, erilaiset grafiikat kartalla, PDF -vienti, hajonta- ja perhoslenkit, ratahajontojen jako joukkueille jne.

  Lue lisää Condes -sivuilta.

Kuntosuunnistusten tulospalvelu

Kuntosuunnistusten tulospalvelu on helppoa ja mahdollisimman tehokasta tehdä OLFRESULTS -järjestelmällä. Tulokset julkaistaan online -tyyppisesti tulospalvelusivuilla ja haluttaessa Rastilippu -palvelussa. Myös ilmoittautumisten haku Rastilippu -palvelusta on tuettuna.

 • OLFRESULTS

  Tulospalvelujärjestelmä sisältää tulospalveluohjelman käytettäväksi tapahtumapaikalla sekä web -tulospalvelun, jossa julkaistaan tulokset ja ylläpidetään kalenteritiedot.

  Luonnollisestikin tulokset ovat online -tyyppiset, eli suoritukset ovat web -tulospalvelussa heti, kun suoritus on kirjattu tulospalveluohjelmaan.

  OLFRESULTS perustuu tapahtumasarjoihin ja niiden kalentereihin. Kaikki suoritukset tallentuvat osallistujalle kalentereittain ja osallistujan suoritushistoria on koko ajan saatavilla. Käytössä on erilaisia kalenterilaskentoja, kuten suorituskerrat, suoritusmitalit, firmasarjan pistelaskenta ja henkilöiden cup -pistelaskenta.

  Mitään muita web -palvelimia ei tarvita. Tulosten lisäksi kalenteritiedot, ohjeet, uutiset, ilmoitukset ja muut dokumentit julkaistaan web -tulospalvelussa, jossa niiden muokkaus on helppoa mistä tahansa.

  OLFRESULTS on täysin yhteensopiva Suunnistusliiton Rastilippu -palvelun kanssa (ilmoittautumisten haku ja tulosten vienti).

  Lue lisää OLFRESULTS -sivuilta.

OLFRESULTS -tulospalvelujärjestelmän uusi versio 24.1 on julkaistu

OLFRESULTS -tulospalvelujärjestelmän uusi versio 24.1 on julkaistu Uudessa…

Condes 10:n päivitys 10.5.8 on julkaistu

Condes 10 uusi päivitys 10.5.8 on julkaistu. Lue lisää Condes…

OLFRESULTS -tulospalvelujärjestelmän uusi versio 23.1 on julkaistu

OLFRESULTS -tulospalvelujärjestelmän uusi versio 23.1 on julkaistu Uudessa…

Tarvitsetko lisätietoja?

Lisätietoja löydät valitsemalla sivun yläreunan valikosta kiinnostuksen kohteen.

Jos et kuitenkaan löydä juuri haluamaasi tietoa, ota yhteyttä alla olevalla Lähetä viestiä -toiminnolla, tai suoraan sähköpostilla: jouni.laaksonen@olfellows.fi.

Muut lisätiedot löydät sivujen alaosasta.

Tarvitsetko tukea?

Condesiin, SportSoftwaren ja OLFRESULTS -ohjelmiin sisältyy tukipalvelu, lue lisää kummankin tuotteen Tuki ja materiaali -sivulta.

Tukipalveluun otetaan mieluusti vastaan myös kehitysehdotuksia.

Hello