UUSI OS12 V12.1 ON JULKAISTU

UUSI OE12 V12.1 ON JULKAISTU

Uuden V12 -versioperheen pääohjelmisto, henkiläkohtaisten kilpailuiden OE12 on julkaistu!

Uuden parannetun käyttöliittymän lisäksi se sisältää runsaasti uusia ominaisuuksia, kuten uudet ChipReader -sovellukset, tuen 192 rastille, paremman tuen joukkueiden käsittelylle jne.

Lue lisää OE12 V12 -sivuilta.

emiTag -testit TuSsin nuorisoleirillä

TuSsin nuorisoleiriä varten Suunnistajan kaupasta saatiin lainaan koko satsi emiTag -laitteistoja testattavaksi ja verifioitavaksi SportSoftwaren ohjelmistojen uusimpien versioiden kanssa.

Käytössä oli maalikello ECB1 eLIne loppeineen ja Yagi -antenneineen, ETS1 -väliaikakello, MTR5,ECU -lukija, Touch free -leimasimet sekä 160 kpl emiTag -chippejä.

Ensimmäisessä tapahtumassa emiTagia käytetiin ainoastaan ajanottoon maaliviivalla, rasteilla oli perinteinen Emit -leimaus. Osallistujat ilmoittautuivat etukäteen sarjoihin ja arvottiin lähtöajat. Maalilinjalla oli ECB1 -maalikello, josta vedettiin 2 kpl eLine -looppeja maalilinjan molemmin puolin ja Yagi -antenni osoitti ohjeiden mukaan aalilinjalle.

ECB1 kytkettiin RS232 -kaapelilla tietokoneeseen ja OE2010:n ajanottotoimintoon. Maaliajat napsahtivat osallistujille luotettavasti joka kerta maalilinjalta.

Samassa yhteydessä testattiin myös mobiili -onlinea. Väliajat ja loppuajat lähetettiin suoraan LiveResults -onlinepalveluun. Kaikki tämä hoidettiin yhdellä kannettavalla.

emitag_testi_1

Toisessa tapahtumassa käytetiin pelkästään emiTag -chippejä, Touch Free -leimasimia ja ECB1 -maalikelloa. YHdellä rastilla testattiin myös ETS1 -väliakakelloa (kunhan ensin ymmärrettiin miten ETS1 määritellään; ETS1:n koodin tulee olla saman kuin Touch Free -leimasimen koodi…).

EmiTag -chipit luettiin ECU -lukijalla.

Erittäin mielenkiintoista! Tuli todetuksi, että SportSoftwaren uusimmat versiot tukevat hyvin kaikkia emiTag -leitteita.

EM -sprinttikatsastus, Kalevan rastiviesti, Iittala O-Meet 2012, Kärppäjahti, Koivunlehtirastit…

Kesän aikana useat tapahtumat on hoidettu onnistuneesti järjestävien seurojen omin voimin, niin henkilökohtaisen OE2010 -ohjelmistolla kuin viestin OS2010 -ohjelmistollakin.

Uuden tulospalveluohjelman käyttöönotto on aina erityinen ponnistus, mutta olfellowsin lisenssihintaan kuuluvan sähköpostituen avulla vaihto onnistuu luotettavasti ja kivuttomasti.

SposrtSoftware on suunniteltu niin pienten kuin suurtenkin tapahtumien tulospalveluun. Yksinkertaisimmillaan yhdellä kannettavalla koneella voi hoitaa koko tulospalvelun ja siitä joustavasti laajentamalla tapahtuman tarpeen mukaan. Tapahtuman aikanakin uuden tietokoneen liittäminen järjestelmään on helppoa ja nopeaa.

Henkilökohtaisten A4 -väliaikatulosteen tulostusmahdollisuus, Online-rastien helppo käyttöönotto SportSoftwaressa, ilmaiset online -palvelut ja täysi WinSplits/reittihärveli -tuki mahdollistavat seuralle helpon tulospalvelun laajentamisen myös uusiin palveluihin.

Täysin uudistettu OE2010 nyt julkaistu

SportSoftwaren täysin uudistettu v.11 -versiosarja on nyt saatavilla Suomessa! Sarjan ensimmäinen osa henkilökohtaisille kilpailuille (yksi- ja monipäiväinen) on OE2010. Ohjelma sisältää eri lisenssityypeissään myös kuuluttajan tuen, ulkoisen ajanoton sekä monipäiväisen pistelaskujärjestelmät.

Versiosarja on läpikäynyt täydellisen uudistuksen: käyttöliittymä on uusittu, uusia pieniä ja suuria ominaisuuksia on lisätty runsaasti ja kaikki on nyt yhdessä ja samassa sovelluksessa.

Tutustu lisää uusiin ominaisuuksiin tästä.