Olen (olfellows, Jouni Laaksonen) ollut SportSoftwaren suunnistuksen ohjelmien jälleenmyyjä Suomessa vuodesta 2007 lähtien. Tänä aikana olen päässyt tekemään SportSoftwarella lukemattomia Turun Suunnistajien tulospalveluja (kuten vuosittaiset Nuorisoviestit, Kevätyön Viestit sekä yksittäiset kilpailut kuten 2019 Nuorten Jukola ja 2021 SM-keskimatka) sekä osallistumaan muiden SportSoftware -käyttäjäseurojen tapahtumien järjestelyyn myös paikan päällä (kuten useat SM -kilpailut, 2012 FIN5 sekä 2010 ja 2021 FSOM Ahvenanmaalla).

Nämä ovat olleet mielenkiintoisia ja hauskojakin, mutta joskus myös raskaitakin. Ajoittain niihin on mennyt kohtuuttomastikin aikaa.

Mutta nyt on aika laittaa piste tälle ajanjaksolle. Lopetan SportSoftwaren tuotteiden myymisen ja virallisen tukemisen 1.5.2024 alkaen. Osittain henkilökohtaisistakin syistä ja myös siksi, että haluan enemmän keskittyä omaan suunnistukseen (kuntoiluun) sekä sillä tavalla mielenkiintoisempaan, eli kuntosuunnistusten OLFRESULTS -tulospalvelun tekemiseen ja kehittämiseen omalle seuralle ja muille.

Kiitos kaikille seuroille ja yksittäisille henkilöille näistä tapahtumista!

/jouni

Jatkossa SportSoftwaren tuki hoituu ohjelman tekijän Stephan Krämerin toimesta. Yhteydenpito hänen kanssaan tapahtuu joko englanniksi tai saksaksi. Hänen yhteystietonsa ovat:

Stephan Krämer SportSoftware
Brinkmannstr. 21
D-95666 Mitterteich

kontakt@sportsoftware.de

https://sportsoftware.de/