Condes 10:n lisenssin aktivointi

Olet ehkä huomannut, että uusin Condes-päivitys (julkaisu 10.3) pyytää sinua aktivoimaan lisenssin järjestelmässäsi.

Tämä ei tarkoita, että tarvitset uuden lisenssin – voit jatkaa jo olemassa olevan lisenssin käyttöä.

Lisenssin aktivointi tarkoittaa, että Condes tarkistaa lisenssitiedot Condesin lisenssitietokannasta Internetin kautta ja rekisteröi tietokoneesi lisenssillä.

Yksi etu on, että kun lisenssi on uusittava, se tehdään päivittämällä lisenssitiedot tietokannassa. Sen sijaan, että joutuisit syöttämään uuden lisenssikoodin, voit jatkaa nykyisen koodin käyttöä, joten uutta koodia ei tarvitse syöttää. Condes havaitsee, että uusi lisenssi on saatavilla, ja pyytää sinua aktivoimaan uudelleen uudella lisenssillä.

Aina silloin tällöin uudet lisenssikoodit ovat aiheuttaneet hämmennystä, esimerkiksi kun uusi käyttäjä on saanut seuralta väärän (vanhan) lisenssikoodin. Tämä on toivottavasti nyt menneisyyttä.

Lisenssistä puhuttaessa on tärkeää huomata, että lisenssi ei vanhene. Kun ostat Condes-lisenssin, saat ilmaiset päivitykset kolmen vuoden ajan. Tämä sisältää myös päivitykset uuteen pääversioon, esim. Condes 11, jos se sattuu ilmestymään 3 vuoden aikana.

3 vuoden jakson jälkeen voit edelleen käyttää Condesia, mutta ei ole mahdollista päivittää versioon, joka julkaistaan ​​3 vuoden jakson jälkeen.

Lisenssi voidaan uusia uudelleen 3 vuoksi.