FIN5 SportSoftwarella!

Kesän suurin tapahtuma SportSoftwarella Suomessa oli tietenkin FIN5 Suunnistusviikko Jurvassa ja Teuvassa.

Kilpailu oli ensimmäinen iso monipäiväinen tapahtuma SportSoftwarella Suomessa. Kilpailussa oli käytössä myös EOC2012 Faluniin kehitetty uusi versio ilmaisesta online -tulospalvelusta Liveresultsista lisättynä monipäiväisyyden tuella. Liveresultsissa on käytössä nyt ”Virtuaalisijoitus” kilpailussa, eli on helppo seuratata koko sarjan tilanteen kehittymistä online -rasteilla.

liveresults

Liveresults on SportSoftware -käyttäjille täysin maksuton online -järjestelmä, jonne voidaan helposti lähettää lopputulokset ja online -rastien tilanteet. Käyttö onnistuu kisan hitalla GPRS -yhteydelläkin hyvin.

Myös henkilökohtaisten A4 väliaikatulosteiden tulostus oli käytössä kahdelta 250 -leimasimelta ja tulostimelta. Väliaikatulosteessa on henkilön täydelliset väliaikatiedot sekä senhetkinen tilanne sarjassa.

a4tuloste

A4 väliaikatuloste on OE2010 -ohjelman ominaisuus, eikä vaadi mitään lisäosia toimiakseen.

FIN5 2012 tulospalvelupäällikkö Jarkko Birling, sama mies joka jo vuonna 2010 järjesti keskimatkan SM-kisat Sportsoftwarella, oli viiden päivän jälkeen tyytyväinen. SportSoftware osoitti jälleen helppokäyttöisyytensä ja joustavuutensa. Ilkka lehdessä Jarkko Birlingin suoritusta arvioitiin:

FIN5 2012 tulospalvelupäällikkö Jarkko Birling, sama mies joka jo vuonna 2010 järjesti keskimatkan SM-kisat Sportsoftwarella, oli viiden päivän jälkeen tyytyväinen. SportSoftware osoitti jälleen helppokäyttöisyytensä ja joustavuutensa. Ilkka lehdessä Jarkko Birlingin suoritusta arvioitiin:

”Tulokset nopeasti suunnistajille

Tulospalvelu toimi ilahduttavan nopeasti Fin5 -suunnistusviikolla pientä avauspäivän sähköpiikkiä lukuunottamatta. Tulospalvelu saikin osallistujilta kovasti kiitosta. Suunnistajat saivat nimittäin heti maaliintultuaan paperisen tulosliuskan, mistä ilmeni sen hetkinen oman sarjan tilanne ja omat rastiväliajat. Tulokset olivat myös nähtävillä reaaliajassa netissä maailman äärille asti, mikäli vain osasi niitä seurata online -rastien palveluna. Tulospalvelusta vastasi Teuvan RIvakan Jarkko Birling joukkoineen.”

FIN5 2012 tulospalvelusivut löytyvät täältä.

Jarkolta voit kysellä suoraankin SportSoftware -kokemuksista: Jarkko.Birling (at) instament.fi